Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-mustáros csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 közepes hagyma
1 nagyobb csemege uborka
3-4 ek. olaj
50 dkg csirkemáj
1 dl tejszín
3 ek. mustár
1 dl tejföl
ízlés szerint só, bors

Elkészítés:
A hagymár félbe vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi vékonyra vágjuk. A hagymát üvegesre pirítjuk, és a májat beletesszük. Erős lángon a májat fehéredésig pirítjuk. Az uborkát, a tejszínt, a mustárt meg a tejfölt hozzáadjuk. 1 dl vizet öntünk rá, és lefedve 10 percig pároljuk.Csak tálaláskor sózzuk és borsozzuk. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj lecsósan » Tejfölös-mustáros cukkini » Gesztenyés csirkemáj » Csirkemájas zöldborsós hús
» Édes-savanyú csirkemáj » Norbis almás csirkemáj » Csirkemáj baconban » A Lászlók csirkemájasa
» Tejfeles csirkemáj » Csirkemáj máshogy » Paradicsomos csirkemáj » Csirkemáj joghurtmártásban
» Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemáj rolád » Római csirkemáj » Csirkemáj angolszalonnával


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.