Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj rolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg csirkemáj
2 közepes db sárgarépa (20 dkg)
1 közepes db vöröshagyma
1 ek kacsazsír (vagy csirkezsír)
10 dkg vaj (puha)
1 teáskanál só
0.5 teáskanál bors
0.5 teáskanál majoranna

Elkészítés:
A zsíron pirítsuk meg a kockára vágott vöröshagymát, adjuk hozzá a sárgarépát, pároljuk puhára, és süssük zsírjára. A megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat pirítsuk pár percig, majd kicsi vizet meg a fűszereket hozzáadva főzzük meg. Hagyjuk kihűlni, majd a zöldségekkel együtt daráljuk le. Egy darab sütőpapíron kenjük kb. 1 cm vastagra a krémet, vágjunk vékony szeleteket a vajból, és óvatosan kenjük szét, hogy ne keveredjen össze a két réteg.

Tanácsok:
Tekerjük fel, rakjuk a hűtőbe éjszakára, így könnyebb lesz szeletelni.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 295 kcal

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemájragu » Sajtos rántott csirkemáj » Csirkemájas tál » Csirkemájas tarja.
» Csirkemájjal töltött gomba » Lecsós csirkemáj2 » Csirkemájas saláta » Csirkemájas csirketokány
» Hamis zserbó rolád » Gesztenyés csirkemáj » Túró Rudi piskóta rolád » Saláta csirkemájjal
» Epres csirkemell rolád » Borjúrolád » Csirkemájas pástétom » Babrolád


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.