Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj rolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg csirkemáj
2 közepes db sárgarépa (20 dkg)
1 közepes db vöröshagyma
1 ek kacsazsír (vagy csirkezsír)
10 dkg vaj (puha)
1 teáskanál só
0.5 teáskanál bors
0.5 teáskanál majoranna

Elkészítés:
A zsíron pirítsuk meg a kockára vágott vöröshagymát, adjuk hozzá a sárgarépát, pároljuk puhára, és süssük zsírjára. A megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat pirítsuk pár percig, majd kicsi vizet meg a fűszereket hozzáadva főzzük meg. Hagyjuk kihűlni, majd a zöldségekkel együtt daráljuk le. Egy darab sütőpapíron kenjük kb. 1 cm vastagra a krémet, vágjunk vékony szeleteket a vajból, és óvatosan kenjük szét, hogy ne keveredjen össze a két réteg.

Tanácsok:
Tekerjük fel, rakjuk a hűtőbe éjszakára, így könnyebb lesz szeletelni.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 295 kcal

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys csirkemáj » Bacon alatt sült csirkemáj » Borjúrolád » Paradicsomos csirkemáj
» Zsírban sült csirkemáj » Narancsos rolád » Almás rolád » Sajtos húsrolád
» Csirkemáj baconban » Zöldséges Pulykarolád » Csirkemáj sütőben » Barackos -kókuszos rolád
» Sumadiai rolád » Csirkemájas zöldborsós hús » Kelkáposzta rolád » Baconbe tekert csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.