Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis csülök recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kicsontozott bőrös csülök
1 kg burgonya
2 nagy fej vöröshagyma
3 dl tejföl
3 gerezd fokhagyma

törött bors

Elkészítés:
A megtisztított csülköt jól sózd meg, kuktafazékba tedd a betétre, és önts alá három deci vizet. A kukta jelzésétől számított 30-40 percig főzd. Közben a burgonyát hámozd meg, és nyersen, karikára vágva egy tepsiben terítsd szét. Sózd meg, majd karikázd rá a vöröshagymát, és hintsd meg a törött borssal. Erre helyezd bőrével felfelé a feldarabolt csülökhúst. A csülöklevet keverd össze a zúzott fokhagymával, és öntsd rá a tetejére, ezután a tejföllel is locsold le, és alufóliával fedd be. A tepsit told be a forró sütőbe, és fél órán át süsd, végül a fedelét levéve, pirítsd pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros tepsis csirkemell » Csülök pékné módon » Tepsiscsirke zöldborsóval » Tepsis krumpli hagymával
» Bajor csülök » Csülökegytál » Tepsis hús krumplival » Savanyú bab csülökkel
» Tepsis mézes » Tepsis négyévszak falatok » Nigella féle tepsis csirke » Tepsis tejszínes csirke
» Tésztában sült csülök » Csülökfalatok sütve » Csülökbomba » Tepsis libacomb tormásan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.