Tutireceptek.hu fejléc

Vadas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg soványhús
1/2 kg sárgarépa
1/2 kg fehérrépa
1 nagyobb vöröshagyma
1-2 babérlevél
só bors
mustár
tejfől

Elkészítés:
A sárgarépát, zöldséget,hagymát karikára vágjuk beletesszük a húst is babérlevelet sót borsot és felöntjük annyi vizzel, hogy elelpje mindent puhára főzünk 1-2 óra. A húst kivesszük félretesszük hülni majd szeletekre vágjuk.
Ha sok viz maradt akkor egy csészébe félre tesszük
a többit át turmixoljuk. Jó pépes legyen mustárral izesitjuk és tejfölel.


Vagy zsemlegombocot, vagy knéglit vagy csőtésztát
adunk hozzá.

Tanácsok:
Bármilyen húsból készithetjük marha, pulykafelsőcomb, nyúl,
Berántani nem muszály pláne ha fogyózunk, de aki rántava szereti semmi akadálya


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadas bélszín » Vadas malacleves » Vadas nyúlcombok knédlivel » Vadas csirke
» Fővadászné bombája » Vadas őzgerinc » Vadas hús » Gomba vadasan elkészítve
» Vadas gombóckáim » Vadas mártás » Vadasszerűség sertéshúsból » Csirke vadász módon
» Sertéshús vadász módra » Vadász nokedli » Diétás vadas csirke » Csirke vadasan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.