Tutireceptek.hu fejléc

Vasutas leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4.főre. Hozzávalók: 50 dkg vajbab 25 dkg füstölt szalonna 1 szál füstölt kolbász 25 dkg eperlevél 2 db nagy gerezd fokhagyma 2 dl tejföl

Elkészítés:
A szalonnát kis kockákra vágni és kisütni,rádobni a karikázott és negyedbe vágott kolbászt,majd az összevágott babot.Kicsit átpirítani sóz,bors,pirospaprika, felönteni bő vízzel.Bele az összezúzott fokhagymát és ha megfőtt a bab az eperlevelet.Kiveszek a leves levéből kb.1dl és kikeverni a tejföllel majd a levesbe önteni és kiforralni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: B.Mari

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz gesztenyekrém-leves » Görög gyümölcsleves 2. » Köcsögös leves » Orosz csirkeleves
» Kapros zúzaleves » Kötött galuska leves » Tárkonyos krumpli leves 2 » Tárkonyos zöldségleves
» Tarhonya leves » Könnyed spárgaleves » Erdélyi salátaleves » Kukorica-krémleves (vegan)
» Gombaleves rizzsel » Gombócleves » Sutus leves csülökkel » Currys szárnyasleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.