Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vasutas leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4.főre. Hozzávalók: 50 dkg vajbab 25 dkg füstölt szalonna 1 szál füstölt kolbász 25 dkg eperlevél 2 db nagy gerezd fokhagyma 2 dl tejföl

Elkészítés:
A szalonnát kis kockákra vágni és kisütni,rádobni a karikázott és negyedbe vágott kolbászt,majd az összevágott babot.Kicsit átpirítani sóz,bors,pirospaprika, felönteni bő vízzel.Bele az összezúzott fokhagymát és ha megfőtt a bab az eperlevelet.Kiveszek a leves levéből kb.1dl és kikeverni a tejföllel majd a levesbe önteni és kiforralni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: B.Mari

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jókai bableves » Lencseleves csipetkével » Tejszínes málnakrémleves » Meggykrémleves U1
» Zabpehelyleves » Kalábriai leves » Tealeves » Fokhagymakrém leves
» Nyírségi gombócleves 2. » Gyors zöldségkrémleves » Májgombóc – leves » Almaleves habgaluskával
» Savanyú krumpli leves » Katalán zöldségleves » Tejszínes karfiolleves » Zöldség Krémleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.