Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vincellér máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dkg zsír
1 dl fehér bor
petrezselyemzöldje
só, majoránna

Elkészítés:
A megtisztított, karikákra vágott hagymát a zsíron üvegesre párolom, majd hozzáadom a kockákra vágott májat és majoránnával fűszerezem.
Felöntöm a borral és fedő alatt puhára főzöm.
Végül megsózom, és apróra vagdalt petrezselyemzölddel szórom meg.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szüreti vincellér tokány. » Vincellér fejessaláta » Tejfölös sertéshús » Csirkemellből pörkölt
» Boszniai fazék » Sörös csirkecomb » Sonkás csirkeszelet » Sajtos csirke
» Sertésborda hentes módra » Gyros Évi módra » Zöldborsós apróhús » Göngyölt karaj tekercs
» Sült csirkemáj » Gyros tál csirkemellből » *Egy *az *egyben* » Sóban sült csirke 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.