Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis-majonézes lencsesaláta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 tojás

50 dkg konzerv lencse (főtt)
1 csokor újhagyma vagy arasznyi póré
4 virsli
6-6 evőkanál majonéz és tejföl
1 kávéskanál mustár
néhány csepp citromlé
1/2 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A konzerv lencsét leszűrjük, újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, ahogyan a virslit is. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a mustárral és a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. A lencsét, a hagymát meg a virslit beleforgatjuk, tálba töltjük. A főtt tojásokat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, a salátát ezzel díszítjük, tálalásig behűtjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újévi lencsesaláta » Tojásos lencsesaláta » Lencsesaláta 2. » Lencsesaláta recept
» Szilveszteri lencsesaláta » Virslis lencsesaláta » Lencsesaláta egyszerűen » Almás lencsesaláta
» Mustáros lencsesaláta » Lencsesaláta virslivel » Szupergyors lencsesaláta » Reform lencsesaláta
» Bazsalikomos lencsesaláta » Lencsesaláta malachússal » Lencsesaláta Maris módra » Újévi finom lencsesaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.