Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabos tonhalsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg zöldbab
10 dkg olívabogyó
0,5 kg paradicsom
2 lilahagyma
1 zöld saláta
1 csokor petrezselyem
3 konzerv tonhal (natúr lében)
2 kk mustár
4 ek fehérborecet
6 ek olívaolaj
4 ek víz
só, bors

Elkészítés:
A zöldbabot főzd puhára sós vízben, majd csepegtesd le.
A lilahagymát karikázd fel, a paradicsomot szeleteld fel, a zöldsalátát tépkedd apró darabokra.
A paradicsomot, lilahagymát, salátát, olívabogyót, zöldbabot tedd egy nagyobb tálba, add hozzá a lecsöpögtetett tonhalat is.
Az öntethez keverd össze az olívaolajat, a mustárt, a vizet, a fehérborecetet, az apróra vágott petrezselymet, sózd-borsozd ízlés szerint, és öntsd a zöldségekre.
Forgasd össze, és tálald

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalsaláta I. » Zöldbabos csirkeragu » Zöldbabos pulykatekercs » Magos tonhalsaláta
» Zöldbabos csirkepaprikás » Zöldbabos csirkemell » Zöldbabos aprópecsenye » Zöldbabos tarte
» Zöldbabos csirkesaláta » Bolgár zöldbabos csirke » Zöldbabos rakott krumpli » Zöldbabos rizs
» Zöldbabos pulykapörkölt » Avokádós tonhalsaláta » Zöldbabos egytál báránnyal » Tonhalsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.