Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséggel töltött csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirkecomb,
10 dkg sárgarépa ,
5 dkg petrezselyemgyökér,
5 dkg zellergumó,
5 dkg zöldborsó,
5 dkg zöldbab,
2 db tojás ,
1 csomag petrezselyem zöld,
só ,
őrölt bors .

Elkészítés:
Az előkészített és kockára vágott zöldségeket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk hűlni. A zöldpetrezselymet finomra vágjuk. A csirkecombok bőrét fellazítjuk a combokat úgy tesszük a vágódeszkára, hogy a bőr felül legyen. A bőr alá nyúlunk, és egészen az alsó comb végéig a bőrt elválasztjuk a hústól a comb felső részén. A zöldségeket, a tojást, a fűszereket összekeverjük, a fellazított bõr alá töltjük, és a nyílást erős fogvájóval, kihegyezett hurkapálcikával lezárjuk. Vigyázzunk, ne töltsünk bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet a bőr a keletkező gőz hatására! Sózzuk, és kevés zsiradék hozzáadásával, időnként locsolgatva megsütjük.
Köretként salátát, párolt rizst adhatunk mellé.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött túrókalács » Töltött alma » Galyasági töltött paprika » Sajttal töltött krumpli
» Sült töltött zsömle » Töltött sütőtök » Töltött kiwi » Reform töltött paprika
» Töltött paprika sülfe-főve » Spenótkrémes töltött tojás » Gesztenyével töltött alma » Görög csirkecombok
» Töltött sertésborda » Töltött körte » Töltött gombafejek sütve » Amerikai töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.