Tutireceptek.hu fejléc

Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 ek. olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
8-12 szelet bárányborda
3/5 csésze fehérbor
3/5 csésze marhahúsleves
2 ek. paradicsompüré
2 szál rozmaring
1/3 csésze fekete olívabogyó
só, őrölt bors

Elkészítés:
Az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bárányszeleteket, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral, majd néhány perc után a paradicsompürével és a levessel is. A rozmaringgal, a borssal és az olívabogyóval ízesítjük, majd az egészet áttesszük egy jénaiba. A jénait a sütőbe tesszük, és a húst kb. fél óra alatt készre sütjük.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bárányborda fűszervajjal » Gyümölcsös bárányborda » Vadraguleves bográcsban » Apúliai fogoly
» Fácán vörösborban » Erdésztokány » Pityókás őzragu » Vadmáj pástétom
» Sült vadliba birsalmával » Fűszeres bébipolip » Fogoly balzsamecettel » Őzbatyu
» Hegyi pörkölt. » Ropogós vadkacsa » Bakonyi fácánmell » Hamis vadas mártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.