Tutireceptek.hu fejléc

Fogoly balzsamecettel recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 konyhakész fogoly
2 fej vöröshagyma
4 szál zeller
4 sárgarépa
só, bors
2 ek. kapribogyó
2 dl olívaolaj
4 ek. balzsamecet
3 ek. felaprózott petrezselyem

Elkészítés:
A zöldségeket feldaraboljuk, majd a hússal együtt egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 35 percig lefedve főzzük. Eközben egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a felaprózott petrezselymet és kapribogyót. Végül a zöldségeket tálra tesszük, rárakjuk a húst, majd meglocsoljuk az öntettel, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fogolypecsenye borókával » Apúliai fogoly » Töltött fogoly » Fácán-sült
» Fűszeres szarvascsülök » Vadas leves gazdagon » Szarvasropogós » Libamájjal töltött fürj
» Kecskepörkölt » Vadmáj pástétom » Gombás vaddisznóragu » Fokhagymás vadlibamell
» Szarvasszelet tejfölösen » Őzpörkölt másképp.. » Vadraguleves bográcsban » Lestyános vaddisznószelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.