Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fogoly balzsamecettel recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 konyhakész fogoly
2 fej vöröshagyma
4 szál zeller
4 sárgarépa
só, bors
2 ek. kapribogyó
2 dl olívaolaj
4 ek. balzsamecet
3 ek. felaprózott petrezselyem

Elkészítés:
A zöldségeket feldaraboljuk, majd a hússal együtt egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 35 percig lefedve főzzük. Eközben egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a felaprózott petrezselymet és kapribogyót. Végül a zöldségeket tálra tesszük, rárakjuk a húst, majd meglocsoljuk az öntettel, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apúliai fogoly » Töltött fogoly » Fogolypecsenye borókával » Almás-sajtos vadkacsa
» Vadraguleves bográcsban » Ízletes sült vadkacsa » Vadgalamb póréhagymával » Szarvasropogós
» Gombás vadkacsaragu » Fácánpörkölt » Libamájjal töltött fürj » Párolt vadkacsa
» Tárkonyos őzragu. » Fenyőmagos bélszín nyárson » Boros libapecsenye » Majoránnás ragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.