Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Apúliai fogoly recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 fogoly
» 4 ek. olívaolaj
» 2 fej vöröshagyma
» só, bors
» kakukkfű
» 40 dkg mélyhűtött brokkoli
» 1 üveg paprikával töltött olajbogyó
» 1 dl vörösbor

Elkészítés:
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük, majd az egészet sütőbe tesszük, és magas fokozaton negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit sós vízben készre főzzük, majd a kész húshoz adjuk a borral és az olajbogyóval együtt, és 5 perc párolás után már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött fogoly » Fogoly balzsamecettel » Fogolypecsenye borókával » Fűszeres bébipolip
» Szarvasgulyás » Ropogós vadkacsa » Gombás szarvas-steak » Lestyános vaddisznószelet
» Hegyi pörkölt. » Bakonyi fácánmell » Vadgalamb póréhagymával » Fácánpörkölt
» Libamájjal töltött fürj » Hamis vadas mártás » Vadraguleves bográcsban » Boros libapecsenye


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.