Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsó pöri recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 kisebb vöröshagyma
borsó (fagyasztott vagy friss mindegy,sőt konzerves is lehet)
olaj
pirospaprika
liszt vagy étkezési keményítő
pici cukor

olaj

Elkészítés:
Elkészítjük a pörkölt alapot.
Amikor ez kész hozzáadjuk a borsót és átforgatjuk.Lefedve puhára főzzük,vizet nem kell hozzá adni. Picit megsózzuk és egy kiskanál cukorral meghintjük.
3-4 dl vízben az étkezési keményitőt vagy a lisztet simára keverjük és ha a borsó megpuhult hozzadjuk.
Ha sűűs lenne még adhatunk hozzá vizet.
Összeforraljuk és kész.

Tanácsok:
Nagyon finom és gyorsan elkészíthető étel. Mi tésztával vagy rizzsel szoktuk de ez ízlés dolga.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriborsó krém » Zöldborsós csirkeragu » Tejfölös borsós csirkeragu » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Zöldborsós spagetti » Sajtos-borsós lepény » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós tokány
» Csicseriborsókrém » Borsópörkölt húsgolyókkal » Olasz csicseriborsó leves » Zöldborsós zúzapörkölt
» Zöldborsós gombaleves » Cseh borsos sertésszelet » Szalonnás sárgaborsóleves » Rakott zöldborsó


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.