Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Börzsönyi gombás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg sertésmáj
20dkg gomba
1nagy fej vöröshagyma
10dkg zsír
1kávéskanál fűszerpaprika
2dkg liszt
1dl tejszín
só,őrölt bors

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
A májat és a megtisztított hagymát metéltre vágjuk,
A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát a gombával és
a májjal együtt.Fűszerpaprikát és borsot szórunk rá.
10-12 perc múlva ráöntjük a liszt és a tejszín
keverékét és jól összeforraljuk.Sózzuk.

Tanácsok:
Apró galuskát adunk hozzá és idényjellegű salátát.


A receptet beküldte: Rozi mama


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós-gombás rizottó » Gombás juhtúrós krumpli » Gombás-kolbászos tészta » Gombás rakott burgonya
» Chilis gombás pecsenye » Húsos-gombás cserépedény » Őrségi gombás flekken » Gombás-húsos tortilla
» Gombás burgonyaleves » Gombás rizottó » Gombás vadkacsaragu » Tejszínes gombás teszta
» Gombás-májas rakott karaj » Gombás marhahús finoman » Gombás kiflik » Gombás savanyu tokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.