Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Börzsönyi gombás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg sertésmáj
20dkg gomba
1nagy fej vöröshagyma
10dkg zsír
1kávéskanál fűszerpaprika
2dkg liszt
1dl tejszín
só,őrölt bors

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
A májat és a megtisztított hagymát metéltre vágjuk,
A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát a gombával és
a májjal együtt.Fűszerpaprikát és borsot szórunk rá.
10-12 perc múlva ráöntjük a liszt és a tejszín
keverékét és jól összeforraljuk.Sózzuk.

Tanácsok:
Apró galuskát adunk hozzá és idényjellegű salátát.


A receptet beküldte: Rozi mama


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tepsis burgonya » Gombás kocka 2. » Gombás farfalle » Gombás párizsi
» Gombás rizottó » Gombás-hagymás pulykamell » Laskagombás tarja » Gombás burgonya
» Gombás halfilé » Gombás alagút » Olasz gombás csirke » Tejfölös, gombás nyelv
» Gombás töltött káposzta » Húsos-gombás cserépedény » Sült hal gombás mártásban » Gombás spárga


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.