Tutireceptek.hu fejléc

Börzsönyi gombás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg sertésmáj
20dkg gomba
1nagy fej vöröshagyma
10dkg zsír
1kávéskanál fűszerpaprika
2dkg liszt
1dl tejszín
só,őrölt bors

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
A májat és a megtisztított hagymát metéltre vágjuk,
A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát a gombával és
a májjal együtt.Fűszerpaprikát és borsot szórunk rá.
10-12 perc múlva ráöntjük a liszt és a tejszín
keverékét és jól összeforraljuk.Sózzuk.

Tanácsok:
Apró galuskát adunk hozzá és idényjellegű salátát.


A receptet beküldte: Rozi mama


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cukkini 2 » Gombás sonkás metélt » Gombás kiflik » Gombás hagymaleves
» Szőlős-gombás saláta » Gombás rizottó (Nők lapja) » Gombás haltál » Gombás aprólékleves
» Húsos-gombás kagylótészta » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás Rizslepény » Olasz gombás csirke
» Gombás kínai kel » Gombás tengeri hal » Lengyel gombasaláta » Csirkehúsos gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.