Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonya Pékné módra recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
75 dkg héjában fõtt burgonya, 40 dkg vöröshagyma, 10 dkg kolozsvári füstölt szalonna, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A szalonnát apró kockákra vágom és egészen kis lángon kevergetve, zsírját kisütöm. Egy kisebb tepsit kevés szalonnazsírral kikenek, majd a meghámozott és vékonyra karikázott fõtt burgonyát elterítem benne. A megtisztított és ugyancsak karikákra vagdalt vöröshagymát elosztom a burgonya tetején, majd rászórom a szalonnapörcöt és rálocsolom a kisült szalonnazsírt. Fedetlenül teszem be az elõmelegített forró sütõbe és addig pirítom, amíg a tetején lévõ hagyma színesedni nem kezd.

Tanácsok:
Sült csülökhöz a legfinomabb!


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacal brazil módra » Kukoricás burgonyalepény » Burgonyás-kolbászos omlett » Sertésborda keleti módra
» Moldvai újburgonya » Túró Fánk Judy módra » Csülök pékné módra » Tejszínes hús Kati módra
» Burgonya fözelék 2 » Pirított burgonya » Halászlé Ricsi módra » Göngyölt Husika Heni-módra
» Kedvenc szelet Ági módra » Csirkeleves gourmand módra » Sajttorta Juditka módra » Pizzás csiga Emese modra


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.