Tutireceptek.hu fejléc

Csípős krémsajt tésztára recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg csípőspaprikás krémsajt
2 dl tej
őrölt fekete bors
1 kk vágott zöldpetrezselyem
2 cikk fokhagyma

400g tészta

Elkészítés:
A tejet felforralom és belekeverem a krémsajtokat, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és beleszórom a zöldpetrezselymet. Pár percig kevergetve főzöm. Kifőtt tésztára teszem.

Tanácsok:
Legjobb szarvacska tésztával.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás krémsajt » Forralt bor (csípős ) » Csípős savanyú leves » Krémsajtos rúd
» Francia krémsajt házilag » Babos hús csípősen » Csípős falusi kocsonya » Csipős szendvics
» Csípős babos hús » Csípős fokhagymás pecsenye » Mézes-csípős csirkemell » Csípős húsgombóc
» Krémsajtos csirkemell » Krémsajtos hal » Krémsajtos burgonyasaláta » Csípős csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.