Tutireceptek.hu fejléc

Csípős krémsajt tésztára recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg csípőspaprikás krémsajt
2 dl tej
őrölt fekete bors
1 kk vágott zöldpetrezselyem
2 cikk fokhagyma

400g tészta

Elkészítés:
A tejet felforralom és belekeverem a krémsajtokat, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és beleszórom a zöldpetrezselymet. Pár percig kevergetve főzöm. Kifőtt tésztára teszem.

Tanácsok:
Legjobb szarvacska tésztával.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtlepény kékszőlővel » Csípős csirkemellek » Krémsajtos uborkasaláta » Csípős savanyú leves
» Csípős pulykamell » Krémsajtos-sonkás burgonya » Feher martas tesztara » Csípős falusi kocsonya
» Csípős babos karaj » Krémsajt torta » Krémsajtos cukkini » Csípős húspogácsa
» Csípős csirke » Csípős csirke, szósszal » Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos sütemény


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.