Tutireceptek.hu fejléc

Csopaki pincepörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg marhalábszár
vöröshagyma

paprika
bors
kömény
zúzott fokhagyma
30 dkg lecsó
2 dl csopaki rizling
40 dkg sertésvelő

Elkészítés:
Az apró kockákra vágott marhalábszárat zsíron pirított, szeletelt vöröshagymával párold össze. Majd add hozzá a sót, paprikát, borsot, köményt, zúzott fokhagymát. Többször pirítsd zsírjára, ha muszáj, csak akkor önts hozzá kevés vizet. Ha a hús puhul, add hozzá a lecsót, és öntsd fel a csopaki rizlinggel. Ha felforrt, tedd bele a sertésvelőt is. Főzd addig, ameddig a hús meg nem puhul.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pincepörkölt vörösborral » Avasi pincepörkölt borral » Csopaki aprópecsenye » Avasi pincepörkölt
» Pincepörkölt bográcsban » Rizottó darált hússal » Vaddisznó pörkölt. » Mustáros-Erős Pistás hús
» Lecsós-szelet » Csirkekocsonya » Fürj burgonyafészken » Tejfeles gombás húsi
» Bélszines raclette » Sertésszelet hentes módra » Sertéskaraj pásztor módra » Borjúrolád


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.