Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás fasírtpogácsa » Gombás csirkecombok » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás tortahusi
» Gombás-májas rakott karaj » Tejszínes gombás spagetti » Tejfeles pogácsa » Gombás csirkemellfilé
» Gombás, rakott tök » Gombás kocka 3 » gombás fasírt » Gombás savanyu tokány
» Tejfeles halpaprikás » Gombasaláta » Gombás sonkasaláta » Gombás rizs 2


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.