Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizottó (Nők lapja) » Gombás-hagymás pulykamell » Gombás bélszín » Tejszínes-gombás penne
» Gombás tekercsek » Gombás csirkeszárny » Gombás- sajtos csirkemell » Gombás libamáj
» Gombás-cukkinis fasírt » Rókagombás cukkini » Gombás borjúnyelv » Gombás palacsinta
» Cukkinis-gombás tészta » Gombás rakott palacsinta » Gombás csirke másképpen » Gombás búbos karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.