Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis gombás marhahús » Gombás aprólékleves » Őrségi gombás flekken » Gombás-almás kacsaleves
» Gombás mártás húsokhoz » Shiitake gombás spagetti » Tejszínes gombás teszta » Csirkés -Gombás batyu
» Gombás rakott csibehús » Rókagombás sonkasaláta » Gombás töltött tök » Fokhagymás-gombás karfiol
» Cukkinis-gombás tészta » Gombás szoljanka » Gombás-sajtos lecsó » Gombás libamáj puding


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.