Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi hagymás rakott tojás recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
12db tojás,
25dkg vöröshagyma,
törött bors,
zsemlemorzsa,
liszt,
5dl tejföl,
4db zsemle,
só.

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát megsózzuk és lisztbe forgatva bő forró olajban, sütjük. 6db tojást keményre főzünk. Tűzálló tálat zsírral kikenünk, és bele rakjuk a felszeletelt zsemléket, erre a hagymát, majd a karikára vágott kemény tojást. Olvasztott zsírral meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a hat tojással felvert tejfölt. Zsemlemorzsával meghintjük és közepes forró sütőben 15 percig, sütjü


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás, szalonnás röszti » Gombás rakott csirkee » Fokhagymás süllő » Hagymás burgonyalepény
» Rakott káposzta Ági módra » Fitt rakott káposzta » Gombás kaszinótojás » Erdélyi túrós palacsinta
» Póréhagymás-gombás ragu » Tojásos sajtkrém » Szerb rakott rétes » Rakott kenyér
» Sajtos-gombás rakott hús » Mexikói rakott tészta » Karfiolpörkölt tojással » Fokhagymás tejfölös kifli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.