Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hablepény recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg gomba
2 tojás
2 evőkanál liszt
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál apróra vágott petrezselyem
a kikenéshez olaj
a kiszóráshoz liszt

Elkészítés:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, a tűzről lehúzva megsózzuk, megborsozzuk, és hűlni hagyjuk.
Ezután a tojássárgával meg a liszttel összedolgozzuk, a tojások keményre vert habját beleforgatjuk, és egy kiolajozott tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, kis kockákra vágjuk és betétként adjuk húsleveshez.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombás rétes » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás-sajtos lecsó » Gombás tojásfasírt
» Gombás vaddisznóragu » Gombás alagút » Diétás gombás husi » Gombás halpaprikás
» Gombás-sonkás sörkorcsolya » Tejszínes gombás teszta » Gombás virslisaláta » Gombás libamáj puding
» Sajtos gombás csirkemell » Gombas szelet egyszeruen » Gombás rakott tál sütőben » Kifordított gombás hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.