Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hablepény recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg gomba
2 tojás
2 evőkanál liszt
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál apróra vágott petrezselyem
a kikenéshez olaj
a kiszóráshoz liszt

Elkészítés:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, a tűzről lehúzva megsózzuk, megborsozzuk, és hűlni hagyjuk.
Ezután a tojássárgával meg a liszttel összedolgozzuk, a tojások keményre vert habját beleforgatjuk, és egy kiolajozott tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, kis kockákra vágjuk és betétként adjuk húsleveshez.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott káposzta » Gombás fasírtpogácsa » Póréhagymás-gombás ragu » Gombás krumplipogácsa
» Rókagombás csirkemell » Sörben főtt gombás csirke » Lecsós, gombás rakott hús » Gombás rizs 2
» Gombás marhahús finoman » Göngyölt gombás karaj: » Gombás rakott csirkemell » Gombás rakott csikemell
» Gombás szelet sajttal » Gombás-sajtos bukta » Gombás farfalle » Gombás aprólékleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.