Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15dkg gomba
1fej vöröshagyma
csipet só
1csokor petrezselyem
75dkg sertés comb
5evőkanál étolaj
2db közepes sárgarépa
1db fehérrépa
10dkg fagyasztott zöldborsó
1 csipet őrölt feketebors
1 kiskanál ételízesítő

Elkészítés:
A combot megmossuk,majd egy centiskockákra vágjuk.
A fölaprított hagymát a forró olajon megpároljuk.A húst rádobjuk, megsózzuk,megborsozzuk,majd kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk,kis kockákra daraboljuk,és a húshoz adjuk.
Kevés vizet aláöntve,kis lángon,fedő alatt majdnem puhára pároljuk,közben az ételízesítővel meghintjük.A gombát alaposan megtisztítjuk,majd vékony cikkekre vágjuk,és a kiolvadt borsóval együtt a ragura szórjuk.Fedő nélkül kevergetve puhára pároljuk.


A receptet beküldte: NYÁRI MÁRTA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombás teszta » Kínai citromos gombás pipi » Gombás vaddisznóragu » Pulykamell+gombás mártás
» Gombás tokány » Gombás máj sütőben sütve » Gombás rakott hús » Gombás padlizsán
» Gombás rizspogácsa » Gombás csirkemájragu » Görög sertésragu » Spenótos-gombás tészta
» Gombás libacomb » Piritott gombás spárga » Rókagombás cukkini » Mustáros-gombás szelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.