Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-sajtos lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zöldpaprika
3 paradicsom
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
10-10 dkg füstölt szalonna és reszelt füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
pirospaprika
őrölt bors


Elkészítés:
A füstölt szalonna zsírját kisütjük, és üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és fedő alatt addig pároljuk, míg a gomba levet ereszt, majd fedő nélkül zsírjára pirítjuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, beletesszük a felkarikázott paprikát, és borssal ízesítjük. Fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és a finomra vágott petrezselymet. Addig forrósítjuk, amíg a paradicsom még egyben marad, de már üvegesedik, akkor belekeverjük a reszelt sajtot, és forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 326 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós-virslis "tokány" » Cukkinis lecsó bográcsban » Padlizsános-lecsós csirke » Lecsó római tálban
» Lecsós -csirkemáj » Káposztás lecsó » Szalonnás lecsó » Gombás-sajtos krumplitál
» Lecsós szelet a'la pemete » Lecsós-szelet » Vargányás lecsó bográcsban » Tarhonyáslecsó virslivel
» Lecsós csirkemell egytál » Lecsósaláta » Lecsós karaj » tofus lecsó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.