Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-sajtos lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zöldpaprika
3 paradicsom
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
10-10 dkg füstölt szalonna és reszelt füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
pirospaprika
őrölt bors


Elkészítés:
A füstölt szalonna zsírját kisütjük, és üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és fedő alatt addig pároljuk, míg a gomba levet ereszt, majd fedő nélkül zsírjára pirítjuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, beletesszük a felkarikázott paprikát, és borssal ízesítjük. Fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és a finomra vágott petrezselymet. Addig forrósítjuk, amíg a paradicsom még egyben marad, de már üvegesedik, akkor belekeverjük a reszelt sajtot, és forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 326 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tök lecsó » Lecsóval töltött karaj » Gombás-sajtos krumplitál » Tejfölös lecsó (vegan)
» Lecsó római tálban » Lecsós csirke kuszkusszal » Lecsós ponty » Lecsós brokkoli
» Padlizsános-lecsós csirke » Lecsó elrakása télire » Tojásos-padlizsános lecsó » Tojásos lecsó
» Új Nokedlis lecsó » Töklecsó » Lecsós -csirkemáj » Lecsó túrós csuszával


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.