Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-sajtos lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zöldpaprika
3 paradicsom
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
10-10 dkg füstölt szalonna és reszelt füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
pirospaprika
őrölt bors


Elkészítés:
A füstölt szalonna zsírját kisütjük, és üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és fedő alatt addig pároljuk, míg a gomba levet ereszt, majd fedő nélkül zsírjára pirítjuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, beletesszük a felkarikázott paprikát, és borssal ízesítjük. Fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és a finomra vágott petrezselymet. Addig forrósítjuk, amíg a paradicsom még egyben marad, de már üvegesedik, akkor belekeverjük a reszelt sajtot, és forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 326 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsóshús » Töklecsó .. » Gombás-sajtos krumplitál » Lecsós csirkemáj2
» Lecsó nokedlivel » Tojásos lecsó burgonyával » Lecsós csirkemell » Lecsós tojáslepény
» Kefires lecsó » Káposztás lecsó » Lecsós tarja szelet » Lecsós-virslis "tokány"
» Lecsós pulykamell pörkölt » Csodalecsó » Lecsós-szelet » Lecsó Judit módra


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.