Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tortahusi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell vagy más csont nélküli hús
25 dkg gomba
25 dkg sajt
10 dkg szeletelt bacon
1,5 dl tejföl

bors
vaj

Elkészítés:
A szeletekre vágott húst sózzuk, borsozzuk. Kicsit állni hagyjuk, ezalatt kivajazunk enyhén egy őzgerincformát és kibéleljük a baconnal. A gombát kevés sós vízbe megfőzzük. Egy réteg húst beleteszünk a kibélelt tepsibe, rakunk rá szeletelt gombát, megszórjuk reszelt sajttal és meglocsoljuk tejföllel. Addig ismételjük, amíg az alapanyagok tartanak, megszórjuk reszelt sajttal és befedjük a megmaradt szalonnával. Alufóliával lefedjük és kb. egy órán át így sütjük, hogy megpuhuljon a hús, majd a fóliát levéve tovább süssük, hogy szépen megpiruljon.


A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes gombasaláta télire » Tejszínes gombás spagetti » Paradicsomos Gombasaláta » Gombás hagymaleves
» Gombás aprólékleves » Gombás szárnyas » Vegyes erdei gombasaláta » Hagymás- gombás csirkemell
» Gombás sárgaborsóleves » Gombás párizsi » Kefires gombasaláta » Gombás-sajtos bukta
» Gombás palacsinta/tészta » Rizottó gombásan » Gombasaláta 1. » Gombasaláta másképp


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.