Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamáj leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg pecsenye kacsamáj
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál rizs
1 késhegynyi őrölt bors
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
1 mokkáskanál fűszerkeverék
1 kávéskanál finomliszt
1 késhegynyi majoránna
2 db pörköltszaft kocka
1 evőkanál pirospaprika
olaj


Elkészítés:
A rizst a fűszerkeverékkel, 1,5 liter vízben megfőzzük.
A hagymát félbe, majd felszeletelve késhegynyi sóval megdinszteljük, tovább dinszteljük a csíkokra vágott májjal, elkeverjük a liszttel és paprikával, majd felfőzzük a főtt rizses lével - beleadva a többi fűszert.
Csak a végén sózzuk meg, mikor már megkóstoltuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú raguleves » Erőleves » Húsleves - Darált húsból » Kókuszleves
» Sajtleves egyszerűen » Kukoricaleves » Újhagymakrémleves » Miso leves
» Disznótoros májleves » Fokhagymakrémleves » Hideg őszibarack leves » Sárgabarack krémleves
» Erdélyi fokhagymaleves » Sárgarépa leveske » Bográcsos - Pásztorleves » Karfiol-brokkoli krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.