Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamáj aszpikban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kacsamáj
3 savanyú uborka
2 tojás
1 evőkanál kapribogyó

6 lap zselatin
3 evőkanál kacsazsír

Elkészítés:
A májat szeletekre vágjuk és a zsírban megsütjük.
A tojást keményre főzzük.
Fél liter vizet felforralunk ,majd langyosra hűtjük,feloldjuk benne a zselatinlapokat.Egy mély tálba elrendezzük a karikára vágott tojást uborkát kapribogyót és a sült májat.Enyhén megsózzuk.Óvatosan ráöntjük a zselatint.Néhány órára hűtőbe tesszük.
Pirított kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós pecsenyekacsamáj » Hagymán sült kacsamáj » Velencei kacsamáj » Kacsamáj roueni mártáson
» Sonkatekercs aszpikban » Pecsenyekacsamáj » Tojás aszpikban » Hagymás kacsamáj
» Mustáros kacsamáj » Kacsamáj leves » Sonkás hústekercs » Csirkemáj rolád
» Tejfölös » Tejfölös csirkemell » Soproni sertésoldalas » Svéd húsgolyó


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.