Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás tepertőkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
* 30 dkg tepertő
* 3 db főtt tojás
* 1 nagyobb lilahagyma vagy vöröshagyma
* 1 gerezd fokhagyma
* 2 teáskanálnyi pirospaprika
* 1 teáskanál csemege Piros Arany
* só
* bors
* kb. 2-3 evőkanál tejföl
* 2 evőkanál mustár

Elkészítés:
A tepertőt megdaráljuk. A tojást megfőzzük, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, és hozzákeverjük a megtisztított tepertőhöz. Megmossuk, apró kockákra vágjuk és szintén a tepertőhöz adjuk a lilahagymát és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, a mustárt, a pirospaprikát és a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt.

Tanácsok:
Én mindent az aprítógépbe dobok bele, úgy egynemű massza lesz pillanatok alatt.

Ha keménynek találjuk a krémet, több tejfölt használjunk.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás-mogyoróhagymás rétes » Sajtos-hagymás muffin » Fokhagymás rakott csirke » Fokhagymás, tepsis csülök
» Hagymás csirke rízsben » Fokhagymás csirkemell » "Hagymás pizza" » Diós fokhagymás túrógolyó
» Hagymás zsíroskenyér » Hagymás vajkrém » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Hagymás fánk
» Tepsis hagymás-újkrumpli » Hagymás-gombás csirkemáj » Fokhagymás-fűszeres lazac » Libamáj hagymásan kisütve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.