Tutireceptek.hu fejléc

Harcsaszeletek fokhagymás vajjal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet harcsafilé(ponty is lehet)
2 evőkanál liszt
4-5 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk és 15 percig állni hagyjuk,majd paprikás lisztbe forgatjuk,mindkét oldalukon vajban megsütjük.Tálra rakjuk,a visszamaradt vajon a finomra vágott fokhagymát megfuttatva a halszeletekre öntjük.
Petrezselymes vajas főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült krumpli » Fokhagymás főtt tészta » Fokhagymás húspástétom » Fokhagymás hal
» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás sertésmáj 2 » Almás - fokhagymás karaj » Fokhagymás pácolt hús
» Fokhagymás rántott hús » Fokhagymás ízesítő » Fokhagymás vaddisznótokány » Diós fokhagymás túrógolyó
» Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás-gombás spagetti » Fokhagymás kapros krémsajt » Fokhagymás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.