Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi betyárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg csirkeszárny
10 dkg csirkemáj
3-3 szál sárga- és fehérrépa
kis fej karalábé
só, bors, őrölt kömény, majoranna
levestészta
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a 3 észre vágott csirkeszárnyat. Felengedjük vízzel, fűszerezzük.
Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a májat, a levestésztát és készre főzzük.
Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi betyárleves » Hortobágyi palacsintám » Hortobágyi palacsinta » Hortobágyi hús
» Hortobágyi aprópecsenye » Alföldi betyárleves » Hortobágyi pásztorhús » Hortobágyi rakott tészta
» Hortobágyi töltöttpaprika » Hortobágyi húsos gombóc » Bográcsos betyárleves » Karfiol-brokkoli krémleves
» Bajor perecleves » Medvehagyma leves » Egyszerű sajtleves » Gombás csirkemájragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.