Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi betyárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg csirkeszárny
10 dkg csirkemáj
3-3 szál sárga- és fehérrépa
kis fej karalábé
só, bors, őrölt kömény, majoranna
levestészta
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a 3 észre vágott csirkeszárnyat. Felengedjük vízzel, fűszerezzük.
Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a májat, a levestésztát és készre főzzük.
Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hortobágyi húsos gombóc » Hortobágyi palacsinta » Hortobágyi pásztorhús » Bakonyi betyárleves
» Hortobágyi hús » Bográcsos betyárleves » Hortobágyi aprópecsenye » Alföldi betyárleves
» Hortobágyi töltöttpaprika » Hortobágyi palacsintám » Hortobágyi rakott tészta » Erdélyi raguleves
» Spanyol nyári leves » Sajtos brokkolikrém leves » Cukkínis szendvicskrém » Zöldhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.