Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposzta leves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5kg savanyú káposzta
2-3 marék szárított vargánya
8-10 gerezd fokhagyma
2db krumpli
ételízesítő,bors,keménymag
Rántáshoz:kevés olaj,liszt,pirospaprika

Elkészítés:
A gombát be áztatom ha nagyon savanyú a káposzta azt s egy kicsit átmosom,minden hozzávalót belerakok és vízzel felengedem, mikor kész,/kb.60perc/ megcsinálom rá a rántást,Azzal együtt is még 10-15 percig forralom.

Tanácsok:
Aki szereti a savanyúkáposztát biztos ízleni fog.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: JUL17


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-almás kacsaleves » Galyasági apróhusos leves. » Amarant krémleves » Barátfülés húsleves
» Zöldséges MISOleves » Lim-lom leves » Vörösboros málnakrémleves » Aratóleves bográcsban
» Pulykaaprólék leves » Bajor perecleves » Cukkini leves Erzsi módra » Uborkaleves főzés nélkül
» Savanyú uborkás raguleves » Gomba leves » Tarhonya krémleves » Nyers eperleves (vegan)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.