Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húspuding recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
a megmaradt főtthús

bors
vegeta
zöldpetrezselyem összevágva
tojás ahhozmértem mennyi a főtthúsod
megmaradt főttzöldségek a húslevesből
ha akarsz reszeltsajt 10 20 dkg

Elkészítés:
ha már unod a főtthúst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apródarabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vegetát a zöldpetrezsejmet összevágva a megmaradt főttzöldségeket és végűl a tojásokat annyit hogy jó lágy legyen a masszád dolgozd jól össze az anyagokat majd egy tepsibe tegyél kicsiolajat vagy teheted alúfóliába is a masszát öntsd bele a tepsibe . és a melegsütőben süssd pirosra ha majd nem kész vedd ki és szórd meg reszeltsajtal de már zárd ki a sütőt de tedd visssza a tepsit mig a sajt rá nem olvad . ha kész vágd szeletekre a kész pudingot. csinálhatsz hozzá zöldborsőfőzeléket vagy burgonyafőzeléket vagy burgonypürével is finom.

Tanácsok:
nálunk mindig sikere van de csak mig frissen van készitve melegen szeretjük. de van aki hidegen is szereti . majd kipróbáljátok kinek kinek hogy izlik jobban

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: feketeerzsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos húspuding » Csípős csirke nyárson » Parajos pulykamell » Atkins kontyos hús/1 adag
» Egyben sült mustáros karaj » Mexicói csirkecomb » Joghurtos csirkemell » Csirkenyárs krumpliágyon
» Betyárhús nyárson » Hagymás-borsos tokány » Pácolt zsebes karaj » Cukkinis pecsenye
» Zúzaragu gombával » Almás csirkemell. » Angolos kolbászkák » Orwo-tál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.