Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Indiai zöldséges ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2-3 kisebb cukkíni
30-40 dkg gomba
3 közepes burgonya
brokkoli (ha mélyhűtött; 4-5 közepes rózsa)
1 gerezd fokhagyma
1 ek curry por (normál, nem extra csípős)
kb. 1 dl szójaszósz
1,5-2 dl kókusztej (vagy narancslé), hogy félig ellepje a zöldségeket

Elkészítés:
A cukkínit, a burgonyát kockákra, a gombát cikkekre, a brokkolit kisebb darabokra vágjuk. Egy mélyebb serpenyőben a gombát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is. Pár percig pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk curry porral, és meglocsoljuk szójaszósszal. Addig pároljuk, amíg minden zöldség meg nem puhul. Ezután hozzáöntjük a kókusztejet (ha kókusztejporból készítjük, ne legyen túl sűrű), és jól összekeverjük. Ezután még pár percig forraljuk.

Tanácsok:
Nem kell sporolni a fűszerekkel!:)

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges "fasírt" » Szezámos-zöldséges hal » Indiai párolt sertésragu » Indiai chai tea (masala)
» Sült zöldséges penne » Zöldséges tükörtojás. » Zöldségestekercs » Zöldséges rakott krumpli
» Zöldséges őzragu » Zöldséges MISOleves » Zöldséges tengeri halfilé » Indiai csirkés szendvics
» Grilles, zöldséges husi » Zöldséges-gombás töltelék » Olasz zöldséges tészta » Indiai csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.