Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tonhal
olaj
4-5 fej vöröshagyma
2 db citrom, vagy 1/2 dl citromlé
só, bors,
friss vagy szárított kapor /apróra vágva/

Elkészítés:
A vöröshagymát félbevágom és felszeletelem, majd olajban megsütöm. 2 citrom levét rászűröm, sózom, borsozom és a kaporral megszórom. A tisztított tonhal szeletet kettévágva ráteszem és közepes lángon pirulásig sütöm. /Rázogatva keverem, vagy nagyon óvatosan. Egy kicsit szétesik, de nem baj./
Először levet enged, de később finoman átsül.
Rízzsel tálalom.

Tanácsok:
Nagy méretű teflon serpenyőben szoktam sütni, mert így nem kerülnek egymásra a halszeletek, jobban átsül.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: lullancs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros palacsinta » Kapros húsgombóc » Kapros túróslepény » Túrós-kapros rakott tészta
» Juhtúrós kapros csusza » Kapros juhtúrós csirkemell » Kapros-túrós lepény » Kapros sajtkoktél
» Kapros-túrós csusza » Tökfőzelék kaprosan » Tejfölös, kapros hús » Kapros cukkinikrém
» Kapros csirke » Kapros erdei gomba » Kapros kenyérlángos » Kapros párolt zöldborsó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.