Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tonhal
olaj
4-5 fej vöröshagyma
2 db citrom, vagy 1/2 dl citromlé
só, bors,
friss vagy szárított kapor /apróra vágva/

Elkészítés:
A vöröshagymát félbevágom és felszeletelem, majd olajban megsütöm. 2 citrom levét rászűröm, sózom, borsozom és a kaporral megszórom. A tisztított tonhal szeletet kettévágva ráteszem és közepes lángon pirulásig sütöm. /Rázogatva keverem, vagy nagyon óvatosan. Egy kicsit szétesik, de nem baj./
Először levet enged, de később finoman átsül.
Rízzsel tálalom.

Tanácsok:
Nagy méretű teflon serpenyőben szoktam sütni, mert így nem kerülnek egymásra a halszeletek, jobban átsül.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: lullancs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós kapros csusza » Kapros erdei gomba » Kapros juhtúróleves » Kapros zöldbabfőzelék
» Fokhagymás-kapros halfilé » Kapros töksaláta » Magyaros kapros pulykamell » Kapros tésztasaláta
» Kapros puliszkagolyók » Tejfölös kapros lángos » Uborka leves kaprosan » Kapros-tejszínes csirke
» Kapros pulykamell » Tejfölös, kapros hús » Kapros tökkrémleves » Kapros uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.