Tutireceptek.hu fejléc

Kétféle túróval töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg gomba
1 nagy hagyma
250 g túró
125 g bryndza
3 ek olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
fél marék petrezselyemzöld
2 tojás

bors

Elkészítés:
A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk.
A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk.
Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval.
Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket.
Készre sütjük.

Tanácsok:
sütési hőfok: 150°C
sütési mód: hőlégkeveréses


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizzsel töltött paradicsom » Húsos-gombás kagylótészta » Gombás tekercsek » Sonkás-gombás rétes
» Diós hússal töltött alma » Gulyásleves gombával. » Gombás-tejszínes penne » Csirkés-gombás fussili
» Spenótos töltött tojás » Raguleves csiperkegombával » Joghurtos gomba » Töltött lángos
» Könnyed töltött káposzta » Gombás-tejfölös pulykamell » Gombás bélszín » Gombás-húsos tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.