Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libaaprólék pörkölt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg libaaprólék (a zuzával együtt,
3 ek zsír,
4-5 fej hagyma,
2 paradicsom,
1 zöldpaprika (télen 3 ek lecsó),
3-4 ek paprika (édes),
3-4 gerezd fokhagyma,
só,
1 cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A libaaprólékot és a zúzát alaposan megtisztítom és feldarabolom.
Az apróra vágott hagymát zsírban, vagy olajban aranysárgára pirítom.
Hozzáadom a paprikát, elkeverem, hozzáadom a libaaprólékot, sózom és tovább pirítom.
Néhány perc után hozzáadom a zúzott fokhagymát, egész kevés vizet és lefedve kis lángon párolom. Időnként merázogatom és kevés vizet öntök utána. Mintegy fél óra múlva hozzáadom a csíkokra vágott paprikát, a felkockázott paradicsomot és készre főzöm.
Nokedlivel tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fácánpörkölt » Vörösboros zúzapörkölt » Zöldborsó pörkölt » Vörösboros gombapörkölt
» Tejfölös zöldbab pörkölt » Tejfölös libaaprólék-leves » Tojáspörkölt 2. » Mexikói zöldségpörkölt
» Csirkemájpörkölt, borsóval » Babpörkölt » Tyúkpörköltöm » Pasifogó pörkölt
» Patiszon pörkölt » Sertés láb és fül pörkölt. » Avasi pincepörkölt borral » Sütőben sült marhapörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.