Tutireceptek.hu fejléc

Máj és alma recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg főtt sertésmáj
1db alma,
1 fél fej hagyma,
őrölt bors,
őrölt majoranna,
kakukkfű,
citromlé,
ketchup
olívaolaj

Elkészítés:
A hagymát kevés olívaolajon serpenyőben megpirítom, majd a kockákra darabolt almát és felbarabolt főtt májat ráöntöm a hagymára.
Kevés ketchupot engedek rá (kb 2 evőkanál), ízlés szerint majoranna, kakukkfű, bors és citromlé rá.Kakukkfűből és ketchupból elég kevés,
hogy ne az dominálja az ízvilágát az ételnek.Citromlét azért tettem hozzá, hogy a savanykás íz kicsit kompenzálja az alma édes ízét.
Szerintem nagyon érdekes és fincsi ez az ízkombináció(kicsit magyaros-kicsit amerikai- mégis a távol-keleti kajákra emlékeztet:-))


A receptet beküldte: maryannn


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsmáros tokány » Spenótfelfújt » Lecsó túrós csuszával » Darálthúsos galuska
» Coq au vin » Tojással töltött húslabdák » Fokhagymás-diós lapcsánka » Tojásos rakottas
» Csirkés-gombás kavarodás » Sonkás rizssaláta » Grilltál » Lecsó római tálban
» Húsos-spenótos burek » Édeskrumplis nudli » Epersaláta » Rántotta csirkemellel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.