Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Malackák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Malackák-Bau módra



Hozzávalók: 6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj,
30 dkg darált hús, só, bors, majoránna, zsír,
pirospaprika, foghagyma, pici víz,




Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk , borsozzuk .
Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket.
Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel , és tűzzük össze,
hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe
tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel.
Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra,
3-3 perc. Majd öntsünk alá kb. 1 dl vizet és lassú tűzön
pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Elkészítés:
1,1/2 óra


A receptet beküldte: frymelke


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos malackák » Csülökhús egyszerűen » Mézes csirke Maris módra » Virslivel töltött csirke
» Egy gyors ebéd » Ardói töltött karaj. » Töltött pulyka nyakbőr » Libanoni csirke
» Atkins kontyos hús/1 adag » Töltött cukkíni.... » Fehérboros rostélyos » Mustáros pulykacomb
» Sertésflekken » Tejfölös húsgombóc » Csirke indiai módon » Káposztás böllértokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.