Tutireceptek.hu fejléc

Malackák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Malackák-Bau módra



Hozzávalók: 6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj,
30 dkg darált hús, só, bors, majoránna, zsír,
pirospaprika, foghagyma, pici víz,




Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk , borsozzuk .
Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket.
Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel , és tűzzük össze,
hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe
tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel.
Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra,
3-3 perc. Majd öntsünk alá kb. 1 dl vizet és lassú tűzön
pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Elkészítés:
1,1/2 óra


A receptet beküldte: frymelke


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos malackák » Sertéskaraj brokkolival » Spárgás csirke » Savanyú szív
» Svájci csirkemell » Tejfölös pulykamellpörkölt » Zelleres csirke » Hússal töltött ostyalap
» Marhaszeletek debrecenivel » Csirkés enchilada » Füredi finom falatok » Stefánia
» Almás-hagymás csirke » Cukkinis csirkeszeletek » Sertésszűz sütőzacskóban » Sajtos batyus csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.