Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Miccspaszta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg zsíros marhahús (lehetőleg nyaki részből)
késhegynyi pirospaprika

bors
késhegynyi szódabikarbóna
késhegynyi csombor
1 fej fokhagyma

Elkészítés:
A húst háromszor ledaráljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, a borsot és 3 órára jégre tesszük. Ezután beledolgozzuk a szódabikarbónát és a csombort. A fokhagymát összezúzzuk, megsózzuk, majd 3 kanálnyi vízzel elkavarva hozzátesszük a húshoz. Fakanállal 15 percig kavarjuk. Vizes kézzel tetszőleges nagyságú kolbászkákat formázunk belőle, s egy tálcára halmozva másnapig hűtőbe téve érni hagyjuk

Tanácsok:
Pirosva sütve tálaljuk,mustarral,kenyerrel fogyaszthato


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecombok hagymaágyon » Tejfölös-sajtos hús » Zöldséges-rozmaringos csirke » Francia tárkonyos csirke
» Mézes Gyömbére Csirkemell » Velős palancsinta » Marinált csirkecombok » Csirkehúsos sonkás tekercs
» Csőben sült milánói penne » Emeletes Sertésborda » Sókéregben sült csirke » Mozarellás csirkemell
» Tőltőtt burgonya » Húsos derelye » Saját kreálmány » Csirketorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.