Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg pacal
1 Eh zsir
1 db vöröshagyma
1 EK liszt pirosarany
1 EK leveízesítő
1 paprika
1 paradicsom
fél EK cukor
3-4 zeller zöldje
1 zsemle só

Elkészítés:
A megtisztitott pacalt sós vízbepuhára főzöm, leszüröm, jól leöbliítem, és csikokra vágom.
Zsiron megfuttatom az apróra vágott hagymát, liszttel, cukrorral megszorom rántást készítek.
Pirosarannyal ízesitem, majd másfél líter vízzel felöntöm, Bele dobom a négybe vágott zöldpaprikát,
paradicsomot, zeller leveleket összekötve.majd a csikokra vágott pacalt,és 25-30 percig főzőm.

A zsemlét csíkokra vágom és kevés olajon sóval meg piritom. Majd a tányérokba rakom elosztva, a forró kész levest rámerjük.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lakodalmas pacalleves » Alföldi pacalleves » Pikáns pacalleves » Pilseni pacalleves
» Piemontei pacalleves » Török pacalleves » Bakonyi pacalleves » Szarvaspacalleves
» Milánói pacalleves » Aratógulyás » Téli sali » Tojas leves.
» Rizses gombaleves » Tejszínes fokhagyma leves » Vörösboros meggyleves » Zöldséges burgonya leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.