Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt marha sütőtökkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35 dkg hátszín
50 dkg sütőtök
3 evőkanál olaj
2 evőkanál száraz fehérbor
5 evőkanál szójaszósz
3 dl erőleves
2 kávéskanál cukor

Elkészítés:
A húst 1 cm-es kockára vágjuk,a tököt tisztítjuk és 5cm-es hasábokra vágjuk.
Egy tálban összekeverünk 1 evőkanál szójaszószt a fele mennyiségű borral-beleforgatjuk a húst és 20 percig bennehagyjuk.
Hevítsük fel az olajat, és pirítsuk benne a húst 1-2 percig.Adjuk ezután hozzá a sütőtököt,keverjük össze,öntsük rá az erőlevest a megmaradt szójamártást és a bort,szórjuk meg a cukorral.Forraljuk fel és pároljuk addig amíg a sütőtök megpuhul.
Forrón rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt marhanyelv körettel » Marhahúsos saláta » Diétás marha (kínai étel) » Párolt karotta
» Marhahúsos kuszkusz » Párolt zöldségsaláta » Sörben párolt csirkemell » Párolt ördöghal
» Párolt zellerkrém » Tejben párolt hal » Vadas marhatokány » Marhafelsál töltve
» Sütőben sült marhapörkölt » Gombás marhasült » Mustban párolt rostélyos » Párolt rizs zöldségekkel


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.