Tutireceptek.hu fejléc

Párolt marha sütőtökkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35 dkg hátszín
50 dkg sütőtök
3 evőkanál olaj
2 evőkanál száraz fehérbor
5 evőkanál szójaszósz
3 dl erőleves
2 kávéskanál cukor

Elkészítés:
A húst 1 cm-es kockára vágjuk,a tököt tisztítjuk és 5cm-es hasábokra vágjuk.
Egy tálban összekeverünk 1 evőkanál szójaszószt a fele mennyiségű borral-beleforgatjuk a húst és 20 percig bennehagyjuk.
Hevítsük fel az olajat, és pirítsuk benne a húst 1-2 percig.Adjuk ezután hozzá a sütőtököt,keverjük össze,öntsük rá az erőlevest a megmaradt szójamártást és a bort,szórjuk meg a cukorral.Forraljuk fel és pároljuk addig amíg a sütőtök megpuhul.
Forrón rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt kelkáposzta » Rakott zöldséges marhahús » Párolt csirkemell » Párolt vadkacsa
» Vadas marha » Párolt füge » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt tengeri hal.
» Joghurtos párolt halfilé » Angol marhahátszín szelet » Párolt patisszon » Marha farok leves
» Párolt paraj foghagymásan. » Zelleres párolt pulykamell » SERTÉSSZELET SÜTÖTÖKKEL » Köményes marhasült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.