Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
8 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál liszt
1 teáskanál őrölt pirospaprika
őrölt bors, só
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A parmezánt, a lisztet és a fűszereket összekeverem. A tojást felverem. A szétbontott csirkemelleket a tojásba, majd a parmezános keverékbe forgatom. A felesleget leszórom róluk, félreteszem. A tepsit olajjal kikenem, beleteszem a húsokat. A 220 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütöm, majd megfordítom őket. A kimaradt keverékkel megszórom a husikat és készre sütöm.

Tanácsok:
Bármilyen főzelékhez kiváló feltét.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell banánnal töltve » Áfonyalekváros csirkemell » Csirkemell citrommártásban » Csirkemell rétegesen
» Parmezános rudak » Gesztenyés csirkemell » Mustáros csirkemell » Csirkemell céklás rizzsel
» Baconos-sajtos csirkemell » Gombás csirkemell 2 főre » Mandarinos csirkemell » Bacon-ös rakott csirkemell
» Tésztasaláta csirkemellel » Natúr sült csirkemell » Sajtos csirkemell rántva » Nyári tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.