Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
8 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál liszt
1 teáskanál őrölt pirospaprika
őrölt bors, só
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A parmezánt, a lisztet és a fűszereket összekeverem. A tojást felverem. A szétbontott csirkemelleket a tojásba, majd a parmezános keverékbe forgatom. A felesleget leszórom róluk, félreteszem. A tepsit olajjal kikenem, beleteszem a húsokat. A 220 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütöm, majd megfordítom őket. A kimaradt keverékkel megszórom a husikat és készre sütöm.

Tanácsok:
Bármilyen főzelékhez kiváló feltét.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ázsiai csirkemell » Nyárson sült csirkemell » Barackos rakott csirkemell » Csirkemell á la Stik
» Brokkolis csirkemell # » Sajtos töltött csirkemell » Kukoricás csirkemell » Mexikói csirkemell
» Almás-tejszínes csirkemell » Könnyű csirkemellcsíkok » Sajtos rakott csirkemell » Mustáros tepsis csirkemell
» Sörben párolt csirkemell » Dióval rántott csirkemell » Baconos-sajtos csirkemell » Meggyes, sajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.