Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt gomba recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
-15 dkg gomba,
-hagyma,
-olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és a hagymás olajon megfuttatjuk, sózzuk. Ezután kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.


A receptet beküldte: imolaviola

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdei gombaleves » Krémsajttal töltött gomba » Sült hal gombás mártásban » Tepsis virsli gombával
» Gomba hagymásan eltéve » Gombás felfújt » Gombás, zöldséges husi » Gombamártás tarhonyával
» Gombás tokány » Töltött gomba "Vera módra" » Gombás tepsis burgonya » Párolt rizs zöldségekkel
» Gombás csirkecombok » Rókagomba-krémleves » Párolt-sült nyúl vadasan » Gombás, tükörtojásos tarja


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.