Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt gomba recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
-15 dkg gomba,
-hagyma,
-olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és a hagymás olajon megfuttatjuk, sózzuk. Ezután kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.


A receptet beküldte: imolaviola

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott gomba másképp » Sült, gombás rizottó » Párolt felsőcomb filé » Sózott gombák télire
» Tojásos-gombás tekercs » Kifordított gombás hús » Gombás tengeri hal » Gombás harcsapaprikás
» Sült gombafejek fűszeresen » Gombás-cukkinis rizottó » Spenótos-gombás tészta » Gombafasírt
» Rizottó gombásan » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Zöldséges gombagulyás » Gombaragu krumplilepényen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.