Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pasifogó pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg marhahus,
30 dkg sertéscomb,
egy kisebb füstölt csülök,
3 nagyobb fej hagyma,
1 kg burgonya,
3-5 dl vörösbor,
zsír (vagy olaj),
só, bors, pirospaprika, köménymag, petrezselyemzöld

Elkészítés:
A csülköt félig főzzük meg vízben és hagyjuk kihűlni. Húsát aprítsuk fel és a kockákra vágott marhahússal együtt pároljuk meg paprikás, hagymás zsírban. Adjunk hozzá kevés vizet. Ha félig már puha, rakjuk bele a sertéshúst, köménymagot és sózzuk ízlés szerint.Mikor a húsok szinte teljesen puhára főttek, tegyük bele a felkockázott burgonyát. A végén felöntjük borral, felforraljuk es megszorjuk petrezselyemzöldel.

Tanácsok:
Puha kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági vegyes pörkölt » Pasifogó tepsis hús » Csopaki pincepörkölt » Borsópörkölt húsgolyókkal
» Karfilopörkölt » Pacal pörkölt » Karfiolpörkölt 2. » Zöldborsó pörkölt 2
» Tejfölös nyúlpörkölt » Virsli (tavaszi) pörkölt » Avasi pincepörkölt borral » Tojáspörkölt tejfölösen
» Karfiolpörkölt » Mexikói zöldségpörkölt » Zöldbabpörkölt » Libaaprólékpörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.