Tutireceptek.hu fejléc

Ponty szalonnásan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pontyfilé
15 dkg vöröshagyma
3 dl tejföl
10 dkg füstöltszalonna
10 dkg zsír

pirospaprika
liszt

Elkészítés:
A pontyszeleteket beirdaljuk,a vágásokba keskeny csíkokra vágott szalonnát rakunk.Lisztben megforgatjuk és forró zsírban kisütjük.A megmaradt zsiradékban üvegesre pároljuk az apró kockára vágott vöröshagymát ráhintjük a paprikát vízzel kissé felöntjük majd lisztes tejföllel behabarjuk,sózzuk,néhány percig forraljuk.
A kisült halszeleteket tálra rakjuk, ráöntjük a szószt és galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ponty variáció » Kefirben párolt ponty » Diós rántott ponty » Tejfölös pontyszeletek
» Pörkölt Ponty » Pontyleves lebbenccsel » Magyaros pontykocsonya » Sajtos ponty
» Kakukkfüves ponty » Lecsós ponty » Pontyragu » Pontyhalászlé egyszerűen
» Pontyderék lengyelesen » Sajtos ponty tepsiben » Gombás ponty » Pontyhalászlé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.