Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty szolnokiasan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
10 dkg zsír
12 dkg vöröshagyma
3 dl tejföl
pirospaprika

csuszatészta

Elkészítés:
A tisztított halat egészben hagyjuk,irdaljuk sóval bedörzsöljük,és a zsírral kikent tűzálló tálba fektetjük.Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk,megszórjuk pirospaprikával,ráöntjük a tejfölt,elkeverjük és a halra öntjük,majd forró sütőben kb 30 percig sütjük
Kifőzött csuszatésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós ponty » Gyümölcsös ponty » Tepsis töltött ponty » Cukkinis lecsós ponty
» Dióbundában sült ponty » Tejfölös-gombás ponty » Ponty szalonnásan » Ponty zöldséggel
» Ponty Orly módra » Kakukkfüves ponty » Pontyhalászlé egyszerűen » Pörkölt Ponty
» Diós rántott ponty » Dorozsmai molnárponty » Ponty oroszosan » Ponty variáció


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.