Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty szolnokiasan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
10 dkg zsír
12 dkg vöröshagyma
3 dl tejföl
pirospaprika

csuszatészta

Elkészítés:
A tisztított halat egészben hagyjuk,irdaljuk sóval bedörzsöljük,és a zsírral kikent tűzálló tálba fektetjük.Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk,megszórjuk pirospaprikával,ráöntjük a tejfölt,elkeverjük és a halra öntjük,majd forró sütőben kb 30 percig sütjük
Kifőzött csuszatésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös pontyszeletek » Ponty variáció » Sajtos ponty » Kakukkfüves ponty
» Pontyleves lebbenccsel » Pityókás ponty » Ponty Orly módra » Dorozsmai molnárponty
» Pontyragu » Pontyderék lengyelesen » Dióbundában sült ponty » Pontyhalászlé
» Ponty oroszosan » Vörösboros pontyfilé » Kefirben párolt ponty » Tejfölös-gombás ponty


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.