Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty zöldséggel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
2 evőkanál olaj
40 dkg vegyes mirelit zöldség
petrezselyemzöld
4 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors
1 teáskanál liszt


Elkészítés:
A halszeleteket lesózzuk és félrerakjuk.
A vegyes zöldséget kevés vízzel puhára pároljuk.
A halszeleteket lisztbe mártjuk majd az olajban pirosra sütjük.
A megpuhult zöldséget vajon megforgatjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.
A halat megszórjuk a borssal és ráhalmozzuk a zöldségeket.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-gombás ponty » Sajtos ponty » Gombás ponty » Vörösboros pontyfilé
» Gyümölcsös ponty » Pulykaragu zöldséggel » Pontyragu » Magyaros pontykocsonya
» Dorozsmai molnár ponty » Tepsis töltött ponty » Báránycomb zöldséggel » Ponty Orly módra
» Ponty szolnokiasan » Ponty szalonnásan » Ponty variáció » Rántott ponty hawaii módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.