Tutireceptek.hu fejléc

Ponty zöldséggel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
2 evőkanál olaj
40 dkg vegyes mirelit zöldség
petrezselyemzöld
4 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors
1 teáskanál liszt


Elkészítés:
A halszeleteket lesózzuk és félrerakjuk.
A vegyes zöldséget kevés vízzel puhára pároljuk.
A halszeleteket lisztbe mártjuk majd az olajban pirosra sütjük.
A megpuhult zöldséget vajon megforgatjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.
A halat megszórjuk a borssal és ráhalmozzuk a zöldségeket.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillcsirke zöldséggel » Tofu zöldséggel » Korhely halászlé pontyból » Báránycomb zöldséggel
» Dorozsmai molnár ponty » Pörkölt Ponty » Pontyleves lebbenccsel » Rántott ponty hawaii módra
» Pontyhalászlé egyszerűen » Dióbundában sült ponty » Lecsós ponty » Ponty szolnokiasan
» Gyümölcsös ponty » Pulykaragu zöldséggel » Pontyragu » Ponty szalonnásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.