Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott palacsinta – másképpen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10-15 palacsinta

A töltelékhez:

25 dkg áttört tehéntúró

1 csomag vaníliás cukor

1 tojás

kevés reszelt citromhéj

5 dkg mazsola

Az öntethez:

1/2 l tejszín

2 evőkanál cukor

1 csomag vaníliás cukor

kevés tej

baracklekvár

darált dió

Elkészítés:
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, az öntet hozzávalóiból tejfölsűrűségű masszát készítünk. A palacsintákat megtöltjük a túróval, feltekerjük. Egy tűzállótálba fektetünk egy sor palacsintát, baracklekvárt kanalazunk rá, megszórjuk dióval, és meglocsoljuk az öntettel. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a palacsinták elfogynak. A tetejére tejszínes öntet kerüljön. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Maradékból rakott tészta » Csúsztatott palacsinta » Rakott máj » Almás palacsintatorta
» Rakott husi (én így hívom) » Gombás rakott hús » Karamellkrémes palacsinta » Rakott őszibarack
» Savanyú rakott káposzta » Tejfölös - rakott hús » Habos palacsintametélt » Rotschild-palacsinta
» Feta-sajtos rakott krumpli » Zabos epres palacsinta » Hússal rakott lencse » Almás-mákos rakott kifli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.