Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott palacsinta – másképpen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10-15 palacsinta

A töltelékhez:

25 dkg áttört tehéntúró

1 csomag vaníliás cukor

1 tojás

kevés reszelt citromhéj

5 dkg mazsola

Az öntethez:

1/2 l tejszín

2 evőkanál cukor

1 csomag vaníliás cukor

kevés tej

baracklekvár

darált dió

Elkészítés:
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, az öntet hozzávalóiból tejfölsűrűségű masszát készítünk. A palacsintákat megtöltjük a túróval, feltekerjük. Egy tűzállótálba fektetünk egy sor palacsintát, baracklekvárt kanalazunk rá, megszórjuk dióval, és meglocsoljuk az öntettel. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a palacsinták elfogynak. A tetejére tejszínes öntet kerüljön. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos rakottkarfiol » Török rakott csirke » Habos rakottas » Brokkoli palacsintában
» Északi palacsinta » Teljes kiőrlésű palacsinta » Bodza palacsintatésztában » Rakott spagetti
» Rakott túrós-fahéjas alma » Fahéjas palacsinta » Rakott hal káposztával » Rakott tészta gyümölcsel
» Almás, csokis palacsinta » Részeges palacsinta » Rakott burgonya » Gombás-májas rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.