Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpüré-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db nagyobb karfiol
húsleves
vaj
liszt
tejszín
1 db tojássárgája


Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben előfőzzük, lecsurgatjuk, és a húslevesben kevés vaj hozzáadásával készre főzzük.
A legszebb rózsákat meghagyjuk és félretesszük, a többit átpasszírozzuk, kevés lisztet és húslevest hozzáadva lefőzzük, tojássárgájával, tejszínnel, vajjal ízesítjük.
A húslevessel felöntve, a félretett karfiolrózsákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amerikai sütőtökleves » Málnakrém-leves » A mi gazpachonk - melegen » Tojásos sárgarépa saláta
» Narancsos paradicsomleves » Balatoni halászlé 1. » Alföldi pulykaraguleves » Egyszerű zöldségleves
» Krumplis gánica másképp » Szászok gulyása » Kató néni grízgaluskája » Tárkonyos pulyka-raguleves
» Meggyleves vörösboros » Tartalmas levesem » Egyszerű savanyú krumplileves » Lazachab


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.