Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpüré-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db nagyobb karfiol
húsleves
vaj
liszt
tejszín
1 db tojássárgája


Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben előfőzzük, lecsurgatjuk, és a húslevesben kevés vaj hozzáadásával készre főzzük.
A legszebb rózsákat meghagyjuk és félretesszük, a többit átpasszírozzuk, kevés lisztet és húslevest hozzáadva lefőzzük, tojássárgájával, tejszínnel, vajjal ízesítjük.
A húslevessel felöntve, a félretett karfiolrózsákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított tarhonya leves » Galyasági gezemiceleves » Spenótos csicserikrémleves » Szellemírtó Tökleves
» Tejszínes zellerkrémleves » Hagyma leves » Sajtos karfiolleves » Húsgombóc darált húsból
» Jókai finombableves » Zabpelyhes paradicsomleves » Burgonyaleves parasztosan » Daragaluska 3
» Könnyű kukorica leves » Hideg sárgabarackleves » Vagdalt hús tésztában » Darált hússal rakott penne


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.