Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás hús » Tökkrémleves » Böjti káposzta » Málnakrémleves
» Klasszikus rakott káposzta » Csuka káposztásan » Halkrémleves garnélával » Hideg Uborkakrémleves
» Toroskáposzta » Sonkás-sajtos kelkáposzta » Majonézes káposztasaláta » Heringsaláta káposztával
» Savanyú csirkezúza » Párolt káposzta finoman » Sütőtök krémleves. » Amarant krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.