Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sültcéklás savanyúkáposzta » Málnakrémleves » Töltött kelkáposzta 2 » Brokkoli krémleves gyorsan
» Fogyis káposztaleves » Finom káposztás pogácsa » Erdélyi székelykáposzta » Rebarbarakrémleves
» Fokhagyma krémleves 2. » Töltött káposzta -nálunk » Gombócos töltött káposzta » Káposztás kocka, cvekedli
» Brokkolikrémleves » Serpenyős káposzta I. » Spárgakrémleves másként » Káposztaleves (fogyihoz)


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.