Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonya krémleves » Csicsókakrémleves baconnal » Gomba savanyúság » Mentás zöldborsó krémleves
» Káposztás gombóc... » Káposztás halleves » Rakott káposztás kocka » Savanyú májleves
» Káposztasaláta 2 » Párolt káposzta finoman » Káposztás liba. » Párolt káposzta gombával
» Különleges káposztasaláta » Kelkáposztafasírt » Karfiol-brokkoli krémleves » Káposztával töltött sonka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.