Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos brokkolis krémleves » Csuka káposztásan » Savanyú krumpli leves » Tarja savanyúkáposztával
» Hordós savanyúság » Székely káposzta » Savanyú tojásleves » Málnakrémleves
» Káposztás lángos másképpen » Nyári savanyúság télire » Töltött kelkáposzta » Káposztaleves másként
» Fokhagyma krémleves 2. » Füstöltsajt - krémleves » Káposztagulyás » Cseresznyekrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.