Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta 2 » Káposztás kifli » Kelkáposztaleves » Káposztás saláta
» Magyaros rakott káposzta » Fokhagymakrémleves másként » Csomboros-lencsés káposzta » Kapros tökkrémleves
» Édes-savanyú hússaláta » Gombócos töltött káposzta » Káposztás knédli update1 » Rántott töltöttkáposzta
» Káposztasaláta » Párolt káposzta » Bihari rakott káposzta. » Kapros céklakrémleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.