Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Teszt savanyúság. » Málnakrémleves hidegen » Mézes gyümölcskrémleves » Alföldi toroskáposzta 1.
» Káposztagombóc » Brokkoli krémleves Ágitól » Amarant krémleves » Áfonyás banánkrémleves
» Vödrös savanyúságom » Péter töltött káposztája » Fogyis káposztaleves » Káposztás böllértokány
» Kelkáposztafőzelék » Káposztagulyás » Káposztás pogácsa » Brokkoli krémleves gyorsan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.