Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
2 dl tejföl
2 db babérlevél
1 kanál liszt
2 kanál zsír
só, bors, citromlé

Elkészítés:
A húst kis kockákra vágjuk és zsíron a babérlevéllel, sóval, borssal ízesítve pici citromlével és kevés vízzel puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult és zsírjára sült, megszórjuk a liszttel, összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi sertésragu » Citromos sertésragu » Temesvári sertésragu » Ciprusi sertésragu
» Savanyú sertésragu leves » Zöldséges sertésragu » Sertésragu bográcsban » Indiai párolt sertésragu
» Tejfölös sertésraguleves » Sertésragu Budapest módra » Sertésragu egyszerűen » Gombás sertésragu
» Görög sertésragu » Babos sertésragu » Zöldborsós sertésragu » Majorannás marhatokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.