Tutireceptek.hu fejléc

Sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
2 dl tejföl
2 db babérlevél
1 kanál liszt
2 kanál zsír
só, bors, citromlé

Elkészítés:
A húst kis kockákra vágjuk és zsíron a babérlevéllel, sóval, borssal ízesítve pici citromlével és kevés vízzel puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult és zsírjára sült, megszórjuk a liszttel, összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög sertésragu » Indiai párolt sertésragu » Babos sertésragu » Bakonyi sertésragu
» Sertésragu egyszerűen » Zöldséges sertésragu » Citromos sertésragu » Ciprusi sertésragu
» Tejfölös sertésraguleves » Zöldborsós sertésragu » Temesvári sertésragu » Sertésragu Budapest módra
» Sertésragu bográcsban » Gombás sertésragu » Savanyú sertésragu leves » Gombás-sonkás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.