Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés comb vagy lapocka
30 dkg gomba
15 dkg húsos füstölt szalonna
1 db paprika
1 db paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 dl tejföl
2 ek finom liszt
1 csapott ek pirospaprika
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a paprikát, paradicsomot, és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst, a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha zsírjára pirult, megszórjuk a pirospaprikával, és kevés vizet öntve alá puhára pároljuk. A liszttel elkevert tejföllel behabarjuk és kiforraljuk.

Tanácsok:
Tálalásnál rizzsel, galuskával, vagy köret tésztával /orsó,szarvacska / tálaljuk.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi pacalleves » Temesvári sertésragu » Bakonyi palacsintametélt » Bakonyi sertésborda 2.
» Ciprusi sertésragu » Bakonyi betyárgombóc » Sertésragu Budapest módra » Sertésragu egyszerűen
» Zöldséges sertésragu » Görög sertésragu » Bakonyi Betyár » Babos sertésragu
» Bakonyi sertésborda » Bakonyi pulykaleves » Bakonyi rőzse » Bakonyi omlett


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.